Betoncsiszolás

Betoncsiszolás magas minőségben

Garanciális ipari beton padló csiszolás, karbantartás, készítés, javítás és felújítás a HTC Superfloor komplett betonpolírozó technológiai eljárással. A betoncsiszolást 5 000 Ft / m2-es ártól vállaljuk, de minden esetben egyedi ajánlatot adunk, részletekért írjon Nekünk!

A technológiai eljárás eredménye egy Terrazzo megjelenésű, esztétikus, de számotevően funkcionálisabb ipari padló lesz, amely kopásmentes, porlódásmentes, antisztatikus, ragyogóan fényes és még színezhető is.
A nagy teljesítményű, hatékony csiszológéppel a régi és új, rossz minőségű, porózus beton felületeket kiválóan tudjuk kezelni, így a külső hatásoknak ellenálló, könnyen és gyorsan tisztítható, tökéletesen sima felületet kapunk. A technológia költséghatékony, környezetbarát és korszerű, egyaránt alkalmazható magánlakásokban és ipari környezetben is.

Ipari padló felújítás során a HTC csiszológépeivel és gyémántszerszámaival a beton felső cement rétegét lecsiszoljuk, ezáltal előtűnik annak belső szemcseszerkezete, amelyet addig poírozunk több rétegben, míg végül elnyeri utánozhatatlanul ragyogó szépségét.

A felület a csillogása ellenére nem csúszik, mivel milliónyi – az emberi szem számára – láthatatlan barázda borítja. A meglevő beton padló felületet, annak minőségétől és állapotától függően kiválasztott és lépésenként cserélt gyémántszegmenses szerszámokkal csiszoljuk és polírozzuk fel.

Referenciáink