Rólunk

Több évtizedes tapasztalat

A PHPgroup cégcsoport három vállalkozás egyesítéséből született a megrendelői igényekhez igazodva. Tevékenységeink elsődlegesen a hagyományos építőipari kivitelezésekre fókuszálnak, de több esetben speciálisabb feladatok és megbízások is keresztezték szakmai utunkat.

Ön megálmodja, mi megépítjük

Családi házas kivitelezéseinken túl felújítási és átalakítási munkákat, homlokzati hőszigeteléseket és állványozást is vállalunk.

Generál kivitelezéseink között ipari és mezőgazdasági ellegű üzemcsarnokok, raktárak, ill. társasházak építése, valamint középületek felújítása szerepel.

Részletekért keress minket!

A közelmúltban újabb Tevékenységeinket vettük fel kínálatunk közé, eszközparkunkat HTC típusú betoncsiszoló megmunkáló gépekkel bővítettük a növekvő piaci igényekhez igazodva.

Vállalatunk meghatározó értékeinek tekintjük az ügyfélközpontú szolgáltatásunkat, a szakképzett és precíz munkaerőt, a folyamatosan bővülő eszközparkunkat és a kítűnő minőségre való törekvésünket. A megbízásokat pontos határidőre és magas színvonalon teljesítjük. Széles körű, többféle építőipari területen szerzett tapasztalatunk és referenciáink megbízható alapot nyújtanak a mindennapok új elvárásainak.

Célunk, hogy az általunk vállalt és elvégzett munka örömöt és elégedettséget váltson ki a megrendelőkben, így bátran ajánlhassa társaságunkat másnak is.